• Assix Intersolar Kft. - Napelem rendszer

    ASSIX INTERSOLAR KFT.

    A rendszerek telepítése során mindenre kiterjedő,
    szakszerű támogatást nyújtunk.

Az ASSIX Intersolar Kft. az ASSIX csoport tagja.

Anyavállalatunk, az ASSIX Kereskedelmi Zrt. 16 éve alakult,
töretlen fejlődés, gazdasági stabilitás jellemzi.

Az Assix Intersolar az Assix Kereskedelmi Zrt. leányvállalataként napenergia hasznosításával, háztartási méretű kiserőművek telepítésével foglalkozik lakossági és üzleti ügyfelek körében. A naperőmű építése hosszútávú beruházás, ezért a megfelelő döntés érdekében a minőséget kell választani. Anyavállalatunk, az ASSIX Kereskedelmi és Logisztikai Zrt. 2004-ben alakult, főtevékenysége acélipari termékek nagykereskedelme volt. Az első kapcsolódást a lakossági és erőműves napelemes megoldásokhoz a kiváló minőségű tartószerkezetgyártás hozta 2017-ben. Megbízható gyártási folyamataink és üzleti kapcsolataink arra ösztönözték a cégvezetést, hogy a komplex megoldások bevezetése felé fejlődjünk tovább. Megtaláltuk azt a gyártót, aki 20 éve van jelen a napelempanelek gyártásában. Gyártáskapacitása harmadik műszakának egy részét kötöttük le azért, hogy egy igazán megbízható gyártósoron, kiváló minőségű és rendkívül hatékony napelemet kínálhassunk a hazai piacon. Az ASSIX Intersolar a Solargiga által gyártott napelemekkel a legújabb technológia alkalmazása mellett biztosítja befektetése biztonságát.

Mi, az ASSIX Intersolar Kft.-nél felelősséget érzünk a környezet megóvásáért, a megújuló energiák minél szélesebb körben történő felhasználása érdekében dolgozunk nap mint nap. A fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünk és a technológiai újdonságok iránti kíváncsiságunk a költség- és energiahatékony beruházások felé fordította figyelmünket. Ennek fényében vizsgáljuk ügyfeleink igényeit is, és tervezzük meg a számukra megfelelő rendszert. Tudjuk, hogy az átgondolt tervezés, a minőségi beszállítók és a magas színvonalú kivitelezés nagyban befolyásolják napelemes rendszereink élettartamát. A zöld energia felhasználására épülő napelemrendszerek segítik a vállalkozások, önkormányzatok fenntartási és üzemeltetési költségeinek csökkentését is. Az Assix csoport továbbá az ipari ingatlanokban kialakítható több száz kilowatt teljesítményű naperőművek terén is kulcsrakész megoldást biztosít megbízóinak.
Hiszünk a hosszú távú üzleti kapcsolatokban, hiszen az elégedett ügyfél, partner mindig visszatér. A minőség iránti elkötelezettségünk és ügyfeleink iránti lojalitásunk az, ami tevékenységünket alapvetően meghatározza.

Miért az Assix Intersolar?

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Biztos kezekben.

A rendszer teljes telepítése során, az iparági sztenderdeket követő folyamataink minden állomásában tapasztalt munkatársunk kezeli a projektet. Célunk, hogy napelemes rendszere telepítése során Ön végig úgy érezze, jól döntött, amikor az Assix Intersolart választotta.

Minőség

Minőség

Technológia és garancia.
Cégünk elkötelezett a legmodernebb PERC-technológia és a magas minőség mellett. Egy naperőmű élettartama elérheti akár a 40 évet is, ezért javasoljuk, hogy kerülje az olcsó, bizonytalan megoldásokat. Minőségi terméket és nemzetközi garanciát biztosító beszállító partnereinket több éves, gyakorlati tapasztalatok alapján választottuk ki.
Rugalmasság

Rugalmasság

Kiegészítő szolgáltatások, kedvezmények.
Az Assix Intersolar a napelemes rendszerek kiépítéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódóan számos olyan kiegészítő szolgáltatást kínál ügyfelei számára, melyek biztosítják a telepített erőmű optimális működését.
 Technológia - Segítünk jól dönteni

Technológia - Segítünk jól dönteni

Az Assix Intersolar napelemes rendszerei
az Ön számára a csúcstechnológiát jelentik.

NAVIGÁCIÓ

ASSIX INTERSOLAR

© 2020 Assix Intersolar
|
|