• Assix Intersolar Kft. - Napelem rendszer

    ASSIX INTERSOLAR KFT.

    A rendszerek telepítése során mindenre kiterjedő,
    szakszerű támogatást nyújtunk.

Az ASSIX Intersolar Kft. az ASSIX csoport tagja.

Anyavállalatunk, az ASSIX Kereskedelmi Zrt. 16 éve alakult,
töretlen fejlődés, gazdasági stabilitás jellemzi.

Mi, az ASSIX Intersolar Kft.-nél felelősséget érzünk a környezet megóvásáért, a megújuló energiák minél szélesebb körben történő felhasználása érdekében dolgozunk minden nap. A fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünk és a technológiai újdonságok iránti kíváncsiságunk a költség- és energiahatékony beruházások felé fordította figyelmünket. Ennek fényében vizsgáljuk ügyfeleink igényeit is. Tudjuk, hogy átgondolt tervezés, a minőségi beszállítók és a magas színvonalú kivitelezés nagyban befolyásolják napelemes rendszereink élettartamát és üzemeltetési költségeit. A kis erőművek megvalósítása során a legmodernebb számítógépes tervezés és az energiahatékonyság terén szerzett tudásunkra és tapasztalatainkra támaszkodunk. Hiszünk a hosszútávú üzleti kapcsolatokban, hiszen az elégedett vevő mindig visszatér. A professzionalizmus iránti elkötelezettségünk és a vevők iránti lojalitásunk a siker záloga. A zöld energia felhasználására épülő rendszerek segítik a vállalkozások, önkormányzatok fenntartási és üzemeltetési költségeinek csökkentését is. Az ASSIX Zrt. a napenergia-hasznosítás területén belül a fotovoltaikus rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Kulcsrakész megoldást kínálnak kis erőművektől az ipari ingatlanokban kialakítható több száz kilowatt teljesítményű naperőművekig. Termékkínálatunk lefedi a legmodernebb magas hatékonyságú napelemes rendszerek szinte teljes spektrumát. Naperőműveinket minimum 25 évre tervezzük, így biztosítjuk megrendelőinknek a gazdaságos üzemeltetést és beruházás megtérülését. Ebben nem ismerünk kompromisszumot. Megrendelőink igénye szerint választjuk ki és tervezzük meg a megfelelő naperőművet.

Miért az Assix Intersolar?

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Biztos kezekben.

A rendszer teljes telepítése során, az iparági sztenderdeket követő folyamataink minden állomásában tapasztalt munkatársunk kezeli a projektet. Célunk, hogy napelemes rendszere telepítése során Ön végig úgy érezze, jól döntött, amikor az Assix Intersolart választotta.

Minőség

Minőség

Technológia és garancia.
Cégünk elkötelezett a legmodernebb PERC-technológia és a magas minőség mellett. Egy naperőmű élettartama elérheti akár a 40 évet is, ezért javasoljuk, hogy kerülje az olcsó, bizonytalan megoldásokat. Minőségi terméket és nemzetközi garanciát biztosító beszállító partnereinket több éves, gyakorlati tapasztalatok alapján választottuk ki.
Rugalmasság

Rugalmasság

Kiegészítő szolgáltatások, kedvezmények.
Az Assix Intersolar a napelemes rendszerek kiépítéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódóan számos olyan kiegészítő szolgáltatást kínál ügyfelei számára, melyek biztosítják a telepített erőmű optimális működését.
 Technológia - Segítünk jól dönteni

Technológia - Segítünk jól dönteni

Az Assix Intersolar napelemes rendszerei
az Ön számára a csúcstechnológiát jelentik.

NAVIGÁCIÓ

KÉPVISELET

© 2020 Assix Intersolar
|
|