• Assix Intersolar Kft. - Napelem rendszer

    ASSIX INTERSOLAR KFT.

    Rendszerének megvalósítása során mindenre kiterjedő,
    szakszerű támogatást nyújtunk.

Az ASSIX Intersolar Kft. az ASSIX csoport tagja.

Anyavállalatunk, az ASSIX Kereskedelmi Zrt. 17 éve alakult és
töretlen fejlődés, gazdasági stabilitás jellemzi.

Anyavállalatunk, az ASSIX Kereskedelmi és Logisztikai Zrt. 2004-ben alakult, főtevékenysége acélipari termékek nagykereskedelme volt. Az első kapcsolódást a lakossági és erőműves napelemes megoldásokhoz a kiváló minőségű tartószerkezetgyártás hozta 2017-ben. Megbízható gyártási folyamataink és üzleti kapcsolataink arra ösztönözték a cégvezetést, hogy a komplex megoldások bevezetése felé fejlődjünk tovább. Az Assix Intersolar az Assix Kereskedelmi Zrt. leányvállalataként naperőművek telepítésével foglalkozunk lakossági valamint üzleti ügyfelek körében és akár több száz kilowatt teljesítményű naperőművek terén is kulcsrakész megoldást biztosítunk megbízóinknak. A naperőmű építése hosszútávú beruházás, ezért a megfelelő döntés érdekében a minőséget és megbízhatóságot kell választani. BSD Invest Europe által gyártott Solargiga napelemekkel és a Goodwe inverterekkel a legújabb technológia alkalmazása mellett garantáljuk az Ön befektetésének biztonságát.

ASSIX Intersolar Kft-nél felelősséget érzünk a környezet megóvásáért ezért a megújuló energiák minél szélesebb körben történő hasznosítása érdekében dolgozunk nap mint nap. A költség- és energiahatékonyság vizsgálata jellemzi tevékenységünket. Ezen szempontok alapján vizsgáljuk ügyfeleink igényeit és tervezzük meg számukra a megfelelő rendszert.

Miért az Assix Intersolar?

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Biztos kezekben.

A rendszer teljes telepítése során, az iparági sztenderdeket követő folyamataink minden állomásában tapasztalt munkatársunk kezeli a projektet.

Minőség

Minőség

Kiegészítő szolgáltatások, kedvezmények.
Az Assix Intersolar a kiépítéshez és üzemeltetéshez kapcsolódóan számos olyan kiegészítő szolgáltatást kínál ügyfelei számára, melyek biztosítják a telepített erőmű optimális működését és a leggyorsabb gazdasági megtérülést.
Rugalmasság

Rugalmasság

Kiegészítő szolgáltatások, kedvezmények.
Az Assix Intersolar a napelemes rendszerek kiépítéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódóan számos olyan kiegészítő szolgáltatást kínál ügyfelei számára, melyek biztosítják a telepített erőmű optimális működését.
 Technológia - Segítünk jól dönteni

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen ajánlatot most!

Az Assix Intersolar napelemes rendszerei
az Ön számára a csúcstechnológiát jelentik.

NAVIGÁCIÓ

ASSIX INTERSOLAR

© 2020 Assix Intersolar
|
|