• REFERENCIÁINK

    Tekintse meg ügyfeleinknél
    végzett kivitelezéseinket!

Pécel

Pécel

Újabb lakóház hasznosítja a nap energiáját Pécelen. A 9 db napelemből álló rendszer összesen 3,6 kW termelési kapacitással rendelkezik. 

Kerekegyháza

Kerekegyháza

40 panelból álló 13 kW méretű napelemes rendszert építettünk ki Kerekegyházán. A festői táj közepén lévő lakóház innentől kezdve tiszta energiát termel. 

Balmazújváros

Balmazújváros

Egy balmazújvárosi lakóház tetejére ügyfelünk kérésére 2 kW rendszerméretben 6 db panelt telepítettünk.

 

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

A Hajdú-Bihar megyei városban egy panzió tulajdonosai vehették használatba azt a 15 panelből álló, 4,9 kW teljesítményű napelemrendszert, melynek várható áramtermelése kb 5 600 kWh évente.

 

Kiskunhalas

Kiskunhalas

Kiskunhalason telepítettük egyik legújabb napelemes rendszerünket. A ház tetejére 5,5 kW rendszerméretben összesen 14 db panel került fel.

 

Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós

23 panelból álló 7,6kW méretű rendszerünkkel újabb szigetszentmiklósi ház energiaellátását biztosítja tiszta napenergia. A prémium csomagunkban található Q-Cells Q.PEAK DUO full black napelempanelek különösen modern megjelenést kölcsönöznek, hiszen a keret és a hátlap színe is fekete.

 

Sárszentmihály

Sárszentmihály

A fejér megyei Sárszentmihályon 10 db panelből álló, 4,2 kW teljesítményű otthoni napelemes rendszert telepítettünk.

 

Kemence

Kemence

22 panelból álló 8,7kW méretű napelemes rendszert építettünk ki a pest megyei Kemencén. A csodálatos táj megőrzése érdekében innentől kezdve tiszta napenergia látja el újabb ház energiatermelését.

 

Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós

27 panelból álló 10,7kW méretű rendszerünk kivitelezése után tiszta energiával biztosítjuk mostantól a Narancsliget Bölcsőde energiatermelését.

 

Szada

Szada

A pest megyei Szadán építettük ki egyik legelső HMKE rendszerünket. A 20 panelból álló 6,4 kW méretű napelemrendszer telepítése gyönyörű időben zajlott.

 

Enying

Enying

Újabb lakóház hasznosítja a nap energiáját Enyingen. Bár az épület még nem teljes, a rendszer már működik. A kivitelezés során 14 db panelt építettünk be, ami összesen 5,5 kW teljesítményre képes.

 

További HMKE és ipari napelemrendszer-telepítéseink feltöltés alatt!

NAVIGÁCIÓ

ASSIX INTERSOLAR

© 2020 Assix Intersolar
|
|