• CSÚCSTELJESÍTMÉNY A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁVAL

  CSÚCSTELJESÍTMÉNY A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁVAL

  Hosszú távú és hatékony energiatermelés, felhasználási céltól függetlenül.

Segítünk jó döntést hozni

Az elmúlt években a napelemrendszerek egyre népszerűbbé válnak hazánkban, mivel jelentős költségmegtakarítást és környezetbarát megközelítést kínálnak a villamosenergia-termeléshez.

Az Assix Intersolar napelemrendszereit alkotó technológia

Az Assix Intersolar napelemes rendszerei a legmodernebb technikai szintet képviselő összetevőkből állnak. Csak így biztosítható, hogy a telepített megoldás hosszú távon is az Ön által elvárt teljesítményt nyújtsa.

Napelemek

BSD-Solargiga

A japán piacon már bizonyított, kiváló ár-érték arányú napelempanel.
Solargiga (310 Wp – 380 Wp)
 • KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

  KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY
  Egy alacsonyabb költségvetés mellett sem kell lemondani a minőségről és a magas hatékonyságról.

 • MAGAS MODULHATÉKONYSÁG

  MAGAS MODULHATÉKONYSÁG
  A panelek a PERC (Passivated Emitter and Rear Cell), a Half-Cell és a Solargiga egyedi technológiájának köszönhetően a piacon kimagaslónak számító, akár 19,6% hatékonysággal működnek.

 • ROBUSZTUS TERMÉKKIALAKÍTÁS

  STRAPABÍRÓ TERMÉKKIALAKÍTÁS
  A panelek ammóniával (IEC62716), korrózióval (IEC61701), illetve homokkal és porral (IEC60068) szembeni ellenállóképességét több nemzetközi sztenderdnek megfelelő, független terheléses teszt is tanúsítja.

 • TARTÓSAN NAGY TELJESÍTMÉNY

  TARTÓSAN NAGY TELJESÍTMÉNY
  Hosszú távon biztonságos hozam az Anti LID Technology, Anti PID Technology1 , Hot-Spot Protect és a Traceable Quality Tra.Q™ technológiának köszönhetően.

 • HOSSZÚ TÁVRA SZÓLÓ GARANCIA

  HOSSZÚ TÁVRA SZÓLÓ GARANCIA
  12 év termékgarancia és 25 év lineáris teljesítményi garancia. 10 év termékgarancia és az Anti-PID technológián kívül 25 év lineáris teljesítménygarancia biztosítja a panelek hosszútávú működését.

Inverterek

Fronius (1,5 kW – 27 kW)

GoodWe

A GoodWe a napelemes inverter piac egyik vezető vállalata, melynek termékei a megbízhatóságukról, hatékonyságukról és gazdaságosságukról ismertek. 
GoodWe invertereket megbízhatóság, kiváló teljesítmény és technológiai innováció jellemzi. A legmagasabb minőségi előírások és a rendelkezésre álló modellek változatossága biztosítja, hogy  minden napelemes rendszerhez találjunk megfelelő Goodwe invertert.

SolarEdge (2,2 kW – 27,6 kW

Huawei

A Huawei a világ legnagyobb inverter gyártója, melynek Huawei Sun2000 inverter termékcsaládja nyerte a legnagyobb európai napelemes kiállítás, az Intersolar termékdíját. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően Ön a leginnovatívabb inverterek tulajdonosa lehet.

Tartószerkezetek

enerack

Minőségi tartószerkezetek és rögzítések Magyarországról.

A VISIMPEX SOLAR rendszer kizárólag alumínium és rozsdamentes (A2) termékekből épül fel. A rendszer megoldást nyújt a sík - vagy a ferde tetőre elhelyezett, valamint a szabadonállóan szerelt napelemes erőművek professzionális rögzítéstechnikai igényeire éppúgy, mint az egyedi megoldásokra.

Monitoring rendszer

A telepített erőműveinknél a kommunikációs modemmel ellátott inverter méri és rögzíti a napelemek energiahozamát. Az online rendszerfelügyelet segítségével az erőmű pillanatnyi és múltbéli adatai bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is, egyszerűen elérhetőek. Infrastrukturális feltétel: Wifi-n keresztül történő internetcsatlakozás biztosítása az inverter számára.
Naperőmű-teljesítmény

Naperőmű-teljesítmény

Az inverter és a számítógép / mobilkészülék kijelzőjén Ön is nyomon követheti a telepített napelemes rendszer adott pillanatra vonatkozó vagy múltbeli teljesítményét. Ezen adatok az Assix Intersolar szakemberei számára is elérhetőek. Cégünk távfelügyelete rendszeres időközönként észleli az esetleges hiba vagy beállítási probléma miatt bekövetkező hozamveszteséget, esetleg az időszakos leállást. A sok esetben csak szoftveres beavatkozást igénylő módosítás, javítás többnyire távolról is elvégezhető, így elkerülhető a komolyabb leállás.

TECHNOLÓGIAI PARTNEREINK

NAVIGÁCIÓ

ASSIX INTERSOLAR

© 2020 Assix Intersolar
|
|