• Napelemes rendszerek vállalkozások számára.

  Napelemrendszerek
  vállalkozások számára

  Szabadítsa meg vállalkozását a felesleges pénzügyi terhektől

Nem csak a lakossági, hanem a vállalkozói megrendelők

1. Ajánlatkérés

Kérjük készítse elő villanyszámláját és töltse ki ezen az oldalon található ajánlatkérő kérdőívünket. Kollégáink röviddel ezután megküldik az előzetes kalkulációt, ezt követően időpontot egyeztetnek Önnel a helyszíni felmérésre.

2. Helyszíni felmérés

A felmérés során, tapasztalt szakember vizsgálja meg a tető típusát, dőlésszögét, terhelhetőségét, tájolását, , az árnyékoló tereptárgyakat, illetve felmérjük az elektromos betáplálás állapotát. A helyszíni szemle során információt kérünk a jelenlegi fogyasztásról, energiafogyasztási szokásaikról, jövőbeli terveikről. Kollégánk a finanszírozási lehetőségeket is megbeszéli Önnel. A megismert adatok alapján elkészítjük részletes ajánlatunkat, majd személyesen is konzultálunk Önnel. A konzultáción példákon keresztül bemutatjuk a lehetséges megoldásokat, így javaslatunk alapján optimális döntést hozhat. Ezek után munkatársunk megküldi a végleges árajánlatot és a szerződés-tervezetet.

3. Igénybejelentés

A végleges árajánlat és a szerződés aláírását követően, meghatalmazás alapján kollégánk elküldi az illetékes áramszolgáltatónak a háztartási méretű kiserőmű (HMKE) igénybejelentést.

4. Műszaki Gazdasági Tájékoztató

Az áramszolgáltató megvizsgálja a HMKE hálózatra csatlakoztatásának műszaki feltételeit, melyről írásos tájékoztatást ad.

5. Csatlakozási tervdokumentáció

A tájékoztató kézhezvétele után elkészítjük a Csatlakozási tervdokumentációt és beküldjük az illetékes áramszolgáltatónak.

6. Kivitelezés

Ezután már elkezdődhet a kivitelezés. Kollégáink előre egyeztetett időpontban megjelennek Önnél a naperőmű rendszerelemeivel. A tartószerkezet felszerelésével kezdenek, a kampókat a tető szerkezetére vagy gerendázatára kezdik felerősíteni. A keret és a teljes tartószerkezet alumíniumból készül, ez biztosítja a hosszú élettartamot. Ezután a napelem panelek rögzítése következik, közben a panelek hátára csatlakozódobozt szerelnek fel, ami a napelemek összeköttetését biztosítja. A termelt egyenáramot az inverter alakítja át váltakozó árammá, mely a közüzemi hálózat frekvenciájának és feszültségének megfelelő váltakozóáramot állítja elő.

7. Készre jelentés

Az áramszolgáltató felé elküldjük a készre jelentést, ők pedig megküldik a Hálózathasználati szerződés módosítását az ügyfél részére.

8. Mérőóra csere, üzembehelyezés

Utolsó lépésként a villanyóra cseréje következhet, melyet egy előre egyeztetett időpontban az áramszolgáltató végez el.

ELŐZETES AJÁNLATKÉRÉS

Tudja meg, mennyibe kerül Önnek egy olyan napelemrendszer kivitelezése, amellyel évekre függetlenítheti villamosenergia igényét!
 • Kérjük, adja meg havi villanyszámlájának összegét!

  amennyiben havi villanyszámlájának összege meghaladja a 300.000.- forintot, kérem használja a beviteli mezőt
  0 Ft
  300 000 Ft
  Ft Havi villanyszámla:
  havi fogyasztás
  0 kWh
  éves fogyasztás
  0 kWh
  TOVÁBB
 • Kérjük, jelezze, hova tervezi a telepítést!

 • Kérjük, jelölje meg a tető árnyékoltsági szintjét!

 • Kérjük, jelölje meg a tetőfedés típusát!

 • Kérjük, állítsa be a tető dőlésszögét!

 • Kérjük, adja meg a tető tájolását!

  Dél
  IDEÁLIS
 • A telepítés helye, körülményei

  Kontakt infók

  Nyilatkozom, hogy a Társaság adatkezelési tájékoztatóját megismertem, az abban foglaltakat elfogadom és kifejezetten hozzájárulok megadott adataim kezeléséhez.

NAVIGÁCIÓ

ASSIX INTERSOLAR

© 2020 Assix Intersolar
|
|