• Napelemes rendszerek vállalkozások számára.

  Napelemrendszerek
  vállalkozások számára

  Szabadítsa meg vállalkozását a felesleges pénzügyi terhektől

HOGYAN LEHET NEKÜNK IS NAPELEMRENDSZERÜNK?

Kövesse velünk lépésről-lépésre a napelemes rendszerek telepítésének folyamatát!

1. Ajánlatkérés

Kérjük készítse elő villanyszámláját és töltse ki ezen az oldalon található ajánlatkérő kérdőívünket. Kollégáink röviddel ezután megküldik az előzetes kalkulációt, ezt követően időpontot egyeztetnek Önnel a helyszíni felmérésre.

2. Helyszíni felmérés

A felmérés során, tapasztalt szakember vizsgálja meg a tető típusát, dőlésszögét, terhelhetőségét, tájolását, , az árnyékoló tereptárgyakat, illetve felmérjük az elektromos betáplálás állapotát. A helyszíni szemle során információt kérünk a jelenlegi fogyasztásról, energiafogyasztási szokásaikról, jövőbeli terveikről. Kollégánk a finanszírozási lehetőségeket is megbeszéli Önnel. A megismert adatok alapján elkészítjük részletes ajánlatunkat, majd személyesen is konzultálunk Önnel. A konzultáción példákon keresztül bemutatjuk a lehetséges megoldásokat, így javaslatunk alapján optimális döntést hozhat. Ezek után munkatársunk megküldi a végleges árajánlatot és a szerződés-tervezetet.

3. Igénybejelentés

A végleges árajánlat és a szerződés aláírását követően, meghatalmazás alapján kollégánk elküldi az illetékes áramszolgáltatónak a háztartási méretű kiserőmű (HMKE) igénybejelentést.

4. Műszaki Gazdasági Tájékoztató

Az áramszolgáltató megvizsgálja a HMKE hálózatra csatlakoztatásának műszaki feltételeit, melyről írásos tájékoztatást ad.

5. Csatlakozási tervdokumentáció

A tájékoztató kézhezvétele után elkészítjük a Csatlakozási tervdokumentációt és beküldjük az illetékes áramszolgáltatónak.

6. Kivitelezés

Ezután már elkezdődhet a kivitelezés. Kollégáink előre egyeztetett időpontban megjelennek Önnél a naperőmű rendszerelemeivel. A tartószerkezet felszerelésével kezdenek, a kampókat a tető szerkezetére vagy gerendázatára kezdik felerősíteni. A keret és a teljes tartószerkezet alumíniumból készül, ez biztosítja a hosszú élettartamot. Ezután a napelem panelek rögzítése következik, közben a panelek hátára csatlakozódobozt szerelnek fel, ami a napelemek összeköttetését biztosítja. A termelt egyenáramot az inverter alakítja át váltakozó árammá, mely a közüzemi hálózat frekvenciájának és feszültségének megfelelő váltakozóáramot állítja elő.

7. Készre jelentés

Az áramszolgáltató felé elküldjük a készre jelentést, ők pedig megküldik a Hálózathasználati szerződés módosítását az ügyfél részére.

8. Mérőóra csere, üzembehelyezés

Utolsó lépésként a villanyóra cseréje következhet, melyet egy előre egyeztetett időpontban az áramszolgáltató végez el.

ELŐZETES AJÁNLATKÉRÉS

Tudja meg, mennyibe kerül Önnek egy olyan napelemrendszer kivitelezése, amellyel évekre függetlenítheti villamosenergia igényét!
 • Kérjük, adja meg havi villanyszámlájának összegét!

  amennyiben havi villanyszámlájának összege meghaladja a 300.000.- forintot, kérem használja a beviteli mezőt
  0 Ft
  300 000 Ft
  Ft Havi villanyszámla:
  havi fogyasztás
  0 kWh
  éves fogyasztás
  0 kWh
  TOVÁBB
 • Kérjük, jelezze, hova tervezi a telepítést!

 • Kérjük, jelölje meg a tető árnyékoltsági szintjét!

 • Kérjük, jelölje meg a tetőfedés típusát!

 • Kérjük, állítsa be a tető dőlésszögét!

 • Kérjük, adja meg a tető tájolását!

  Dél
  IDEÁLIS
 • A telepítés helye, körülményei

  Kontakt infók

  Nyilatkozom, hogy a Társaság adatkezelési tájékoztatóját megismertem, az abban foglaltakat elfogadom és kifejezetten hozzájárulok megadott adataim kezeléséhez.

NAVIGÁCIÓ

ASSIX INTERSOLAR

© 2020 Assix Intersolar
|
|